Equiband

Ny, interessant forskning fra England viser gode resultater for Equiband. Equiband er utviklet for hester som sliter med svakheter i rygg, bekken og bakpart. Konseptet er enkelt og består av to brede gummibånd som festes under magen, bak rytters sjenkel, og rundt bakparten. Magebåndet stimulerer hestens magemuskler (core muskulaturen) som er viktig for å styrke ryggen. Båndet er også med på å stimulere hesten til å bærer seg selv og utvikle riktig holdning. Båndet rundt bakparten øker hestens bevissthet og plassering av bakbena og er utviklet for å øke bakbenas aktiviteten og for å styrke muskelaturen i bakparten. 

Equiband kan brukes både under longering og ridning, inkl sprang. Det er enkelt å klikke av/ på, også mens du sitter på hesten. Det er spesielt utviklet med tanke på hester i opptrening og rehabilitering, hester som sliter med dårlig holdning, svak/smertefull rygg, urytmisk ganglag, svak bakpart samt hester i rehabilitering etter kolikk operasjoner. 

Har du spørsmål eller er interessert i produktet, ta kontakt på mob: + 47 91691039, eller mail; vetlundhotvedt@gmail.com. 

F
or mer lesning se; 

http://equicoreconcepts.com